Våre tjenester

De fleste konkurrerende bedrifter i bransjen søker å dekke kundens "totalbehov" innen transport- og spedisjonstjenester. Resultatet er ofte at en rekke tjenester forsømmes og at kundene sitter igjen med en redusert opplevelse av tjenestens kvalitet.

Vår mening er at kundens forventninger til tjenestene best kan tilfredsstilles ved en konsentrasjon og spesialisering rundt få tjenestetyper. SAGA TRANS AS har helt siden starten satset sterkt på transporter til/fra Italia.

Vi ferdiggjør alle typer dokumentasjon i forbindelse med internasjonal trafikk. Import- og eksportfortolling utføres av erfarne speditører med meget god fortollings/tarifferingskunnskap.

Tilbake til hovedsiden

Vår filosofi

Vi har fra starten i 1985 lagt vekt på høy grad av personlig service og god kommunikasjon med våre kunder.

Gjennom konsentrasjon og spesialisering rundt få tjenester og markeder har firmaet oppnådd en sterk posisjon.

Vårt hovedmarked er Italia, men vi tilbyr også transport og spedisjonstjenester til og fra Europa forøvrig. Ukentlig lastes 10-15 trailere fra terminalene i Italia.

Partnere

Vår agent i Italia er Italsempione S.p.A, et av landets ledende transport- og spedisjonsfirmaer med lang erfaring i transport til og fra Norge.

Italsempione S.p.A er representert over store deler av Italia og vi laster direktebiler hver uke fra Milano, Modena og Padova. Gods hentes inn til hovedterminalene fra hele Italia.

Alle bilene dirigeres fra vårt kontor i Oslo. Avganger fra Italia hver fredag og ofte også tirsdager. Fra Oslo laster vi ukentlig.

I samarbeid med Norlines AS utføres terminal og lagertjenester. Gjennom Norlines utstrakte innenlandsnett foretar vi distribusjon over hele Norge.

Inn- og utlevering av gods:
Saga Trans AS c/o Norlines AS, Skur 97, Kneppeskjærsutstikkeren (Sjursøya, Oslo).